Det høres ut som alle skal ha gangsterrap og pop nå til dags. Det er liksom litt lite trøkk i ungdommen. Om det er bra eller ikke er vanskelig å si, men at flere burde skjønne hva rock er, det er helt sikkert. Så hvordan kan man få dem til å fatte interessen for den musikken som har et høyere slagvolum og en dypere mening?

Flere måter å inspirere til rock

Vi tror vi har løsningen, men det er ikke sikkert det lar seg gjøre. Vi må late som om det er de selv som oppdager rocken. Det kan vi gjøre på flere måter, en måte er å høre på akkurat det samme som dem. Da vil de fort begynne å lete etter andre kilder til musikk.

Det andre vi kan gjøre er å skrive om musikk på sosiale medier. Da vil også de få relaterte artikler og reklamer på sine sider. Det kan være alt fra rockeklær til rockegrupper og band. Da ser de fort at mye av moten i dag, slik som på https://www.na-kd.com/no, ofte har mye inspirasjon fra nettopp rockemusikk.

Den enkleste metoden

Den enkleste metoden er å gi dem rock med morsmelka, men dette er som regel for sent når de har blitt ufordragelige ungdommer. Det eneste man har igjen å gjøre er å ta dem med på konsert. Spesielt om de har passert 18, så vil de se og høre hvor kult rockerne har det. For det kan være lurt å benytte sjansene nå for å komme seg på en konsert i dag er ikke like lett som for bare noen år siden.

Dessuten begynner rockerne å bli gamle. Men de holder koken med mer energi enn mange av de unge lytterne. Derfor er det bare å kle på seg denim, skinnlue og et pigg-halsbånd og vrenge opp lyden på anlegget. For nå er det rock som gjelder!