Treningstights for dame er et ganske kult tilbehør når du skal kle deg til for eksempel en rockekonsert. Du kan kombinere tights med skjørt eller kjole, og både holde deg varm og se stilig ut. Det er jo ikke alltid du kan gå på konsert i skjørt, i hvert fall ikke når det er utendørskonsert og kjølig. Tights gjør det enklere å være stilig.

Et flerbruksplagg

Treningstights for dame er absolutt et flerbruksplagg. Hovedbruksområdet er selvsagt trening, men ettersom treningsplagg ofte er pustende, er de perfekte å bruke i stedet for strømpebukse eller longs. Det gjelder også om vinteren når det er kaldt og du trenger et ekstra lag under for eksempel jeans. Skal du jogge om vinteren kan du bruke tights innerst og en løstsittende joggebukse utenpå.

Konsert uten å fryse

Tilbake til rock og stilige antrekk. Svart er en populær farge å kle seg i på rockekonserter, men det er ingenting i veien for å kle seg i andre farger også. Likevel er en svart tights et godt valg, ettersom den passer til det meste. Finn en stilig og behagelig treningstights for dame på Aim’n, og bruk den neste gang du skal på konsert utendørs. Den passer som nevnt også under jeans, dersom det er kjølig. Du holder deg kanskje varm midt under konserten, men før og etter kan det være kjølig. På rockefestival er tights også et godt valg å ha under andre plagg, eller bare til å sove i, for å slippe å fryse.

Gjenskap 80-tallet

På 80-tallet var det faktisk ganske vanlig å bruke tights under skjørt og kjoler, og da gjerne skjørt i sterke neonfarger eller myke pasteller. Vil du være tøff passer neonfarger best, og du kan gjerne også sminke deg i sterke farger for å matche klærne. Men det er like fint med myke pastellfarger på klær og sminke. En svart treningstights for dame er alltid praktisk å ha både til trening og som tilbehør, men spe gjerne på med tights i ulike farger til ulike anledninger. Våg å være deg selv gjennom å kle deg «rocka» på neste konsert eller festival.