Selv om du ikke kan se energi, så betyr det ikke at den ikke er der. I rockemusikk er det viktig med synlig energi i form av kule lys, gjør som Nikolai Tesla, som sa at universet skjuler hemmeligheter du kan friste fram med bølger og vibrasjon – gjør det også med lys for musikkens hemmeligheter.

Selv om du spiller mørk metall, så ønsker du likevel å gi bilen og rommet energi. Tenk litt på hvordan du vil synes på veien. Gjør det med kule lyspaerer fra Nordeye. De vet akkurat hvordan belysningen på biler skal være. I det mørke landet kan du likevel dundre av gårde med rockemusikk på anlegget, når du skal ut på oppdrag og spillejobber.

Sett opp en rekke med lyspærer

Når du trenger lyspaerer til bilen eller rommet, er det ikke bare fordi du vil ha det fint. Du vil kunne se tangentene og notene du øver på. Det samme gjelder pickupen din også. Sett på ekstralys når det trengs, og bruk arbeidslys når du gjør det du kan best.

Slipp inn frisk luft

Selv et øvingsrom trenger frisk luft. La luften strømme fritt inn for en stund, og kjenn at livet kommer tilbake til deg. Selv om du er langt inne i en dystopisk symfoni du har komponert, så må du også ha litt luft for de neste åndedragene.

Resirkuler lufta smartere med planter

Planter er grønne vekster som ikke gjør mye ut av seg. De er vakre, men har også en annen effekt. De renser lufta i øvingsrommet. Når du er ute på oppdrag får du dette fra den norske urskogen, men fordypet i noter på øvingsrommet begynner det å blekne. Velg noen som slynger seg oppover veggene som mytiske krefter i metallmusikken.

Lys er visualiseringen av ekte energi. Du trenger det selv om musikken din er dødens. Skaff deg lyspaerer fra Nordeye.