Det er få ting som er like kult som en skikkelig bra stil, og det er enda færre ting som gir deg det enn om du virkelig har en stil inspirert av rockemusikk. Man behøver ikke en gang å ha en viss kroppstype for å klare å se bra ut med det. Det finnes jo butikker som kids brand store som også lar deg kle barna dine i denne typen klær. En guttunge med lærjakke? Det er få ting som er morsommere å se som en forelder og man ser jo unektelig kul ut. Rock har gitt oss ganske mye, ikke minst fantastisk musikk.

Det er mange som glemmer at rockemusikk egentlig betoner musikken som Elvis og The Beatles drev med, ikke den som Kiss og denne typen band gjorde. Selv om en rocka stil i så måte blir ganske vanskelig å fastsette. Ofte så handler det jo vel så mye om hva slags personlighet en har, og hvordan en oppfører seg, enn hva slags klær man har på seg. Men disse to tingene i kombinasjon er jo en farlig greie, som kan være vanskelig å motstå! Det er klart når man ser noen av de største bandene og artistene gjennom tidene, så blir man inspirert, fordi man synes de er så kule. Og om man klarer å se ut som dem, kanskje man en dag kan være de.

Dette er jo egentlig ikke noe som er begrenset til rockemusikk, da alle de ulike sjangrene innen musikk har en følgerskare som føler det samme. Se bare på moderne musikk, og hvordan moderne rappere ser ut, og hvordan de unge kopierer stilene deres. Selv om det for oss voksne kan virke helt uforståelig. Tidligere var jo tatoveringer kun noe som de virkelig harde i samfunnet hadde, og folk som man ble skremt av, spesielt når man så tatoveringene. Nå er den stilen noe som hipstere har tatt over, og det er interessant å se hvordan en stil på en måte kan bli appropriert og forandre, og dermed blir gjort ukul. Det er et interessant fenomen, selv om tatoveringer er veldig “in” for tiden.

Vi har jo som et samfunn ofte blitt definert av musikken vår. 90-tallet var definitivt tiden for boy- og girlband og hip hop, så da ble stilen deretter. Metal og hard rock var den store vinneren på 80-tallet, og om du levde på den tiden, ja, da vet du hva vi snakker om. Så det er interessant at vi lever i en tid hvor rock egentlig ikke har den samme populariteten som tidligere, men at stilen inspirert av rock aldri går av mote. Det sier veldig mye om hva folk synes om denne stilen.