Det er liten tvil om at rockere har gitt et varig inntrykk på stil og mote, både når det gjelder sko og klær. Gjennom tidene har både utvalg og utseende variert mye, men det er alltid mulig å finne elementer for å komplettere en rocka stil for de som er ihuga fans! Både sko og klær vil alltid by på en hyggelig utfordring for den motebevisste, og å finne rett sted å handle det som passer nettopp din stil er viktig.

Fottøy som rocker

De fleste skoentusiaster setter pris på gode sko fra velkjente designere, og nevner vi velkjente Doc Martens er dette en produsent skaper trender for både ung og gammel med flott fottøy. De har til og med en egen skoserie som de har kalt «Rocker», og de er ikke de eneste i motebransjen som sikter seg inn mot rocket design. Trenger du et par nye sko, er det mye fint å finne på nett, og mange ulike butikker å velge mellom. Finn din favoritt, og send bud på de skoene ditt hjerte begjærer!

Rocka bukser

Alle vet at en ekte rocker har mange herlige jeans å style seg opp med, og Rockdenim er en nettbutikk som satser på nettopp denne stilen. Her finner man røffe plagg, alt fra de råeste T-skjortene til lekre skinnjakker i flere farger. Joggebuksene ser ut som noe man forventer Imagine Dragons loffer rundt i hjemme, og genserne går i tøff strikkestil med hette og klassisk Marius-mønster. Det er absolutt noe for enhver rocka smak å finne her.

rocker in black leather jacket posing seated in studio background looking at the camera and resting

En komplett stil

For å oppnå stilen du ser etter er det viktig at alle elementene er tilstede og passer nettopp deg og ditt uttrykk. Stadig vekk hører man at skoene er viktige, og det er ikke til å komme forbi. Rocka stil betyr ikke at du ikke kan trekke på deg et par rosa design-sko, det betyr bare at du må balansere resten av antrekket. Ser man på store rockere som Pete Doherty, Taylor Momsen og Liam Gallagher, skjønner man at det viktige ikke er hva man bruker, men hvordan man bruker det. Rock din stil med de rette skoene og et kult outfit!